مهم ترین استراتژی های اینفلوئنسر مارکتینگ
?
مهم ترین استراتژی های اینفلوئنسر مارکتینگ
برندها از سال ها قبل از بوجود آمد نام اینفلوئنسر مارکتینگ به دنبال تاییدیه از افراد مشهور و برجسته بودند. اینفلوئنسر مارکتینگ برای انواع خاصی از افراد مشهور، متخصصان، رهبران فکری، وبلاگ نویسان و تولیدکنندگان محتوا که از حضور آنلاین خود برای تاثیرگذاری بر انتخاب خرید گروهی از مردم استفاده می کنند، به اصطلاح جذاب تبدیل شده است.
امروزه نیز یکی از سریعترین استراتژیهای در حال رشد برای برندسازی است که در سالهای اخیر ارزش آن تقریبا سه برابر شده. در واقع اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از موثرترین راهها برای گسترش دامنه شرکت شما است.
اینفلوئنسر مارکتینگ
به طور کلی اینفلوئنسر مارکتینگ روشی برای استفاده از موقعیت یک فرد در سازمان شما برای ارتقای مشخصات و جایگاه شرکت به عنوان یک کل است. بسیاری از اینفلوئنسرها نیز از موقعیت و دسترسی خود برای راه اندازی شرکت ها یا کسب و کارهای مشاوره ای خود استفاده می کنند. بسیاری از نام های اینفلوئنسرهای برجسته جهان مترادف با نام سازمان های آن ها هستند.
با این حال، اینفلوئنسر مارکتینگ صرفا سرمایه گذاری روی تصویر یک فرد برای افزایش فروش نیست. اغلب، اینفلوئنسر مارکتینگ در مورد تثبیت آن فرد به عنوان یک مرجع قابل اعتماد در حوزه تخصصی خود و تعریف گفتگوهایی است که حول یک موضوع معین متمرکز می شوند.
ظهور اینترنت در زمان های اخیر اساسا روش فروش و خرید محصولات و خدمات را تغییر داده است. به همین دلیل نیز جهت موفقیت در بازار امروزه باید تغییراتی را در روند استراتژی بازاریابی خود اعمال نمایید. توصیه می کنم مقاله 10 تغییر مهم در مورد استراتژی بازاریابی دیجیتال را در این زمینه از دست ندهید.
بنابراین، اگر اینفلوئنسر مارکتینگ از موقعیت یک فرد برای تاثیرگذاری بر دیگران استفاده می کند. اما صرفا برای به دست آوردن سرنخ یا افزایش فروش استفاده نمی شود، پس چیست؟ چگونه می توانید یک اینفلوئنسر شوید؟
با ما در ادامه مقاله استراتژی های مهم اینفلوئنسر مارکتینگ همراه باشید.
1- شناسایی اینفلوئنسرهای مرتبط با خود
بازار امروزه از اینفلوئنسرها اشباع شده است. هر روز بیشتر و بیشتر از قبل ظاهر می شوند. این بدان معنی است که شما گزینه های بی پایانی برای انتخاب دارید. اما همه آن ها برای برند شما مناسب نیستند. بنابراین چگونه انتخاب می کنید که با کدام یک کار کنید؟
آژانس های اینفلوئنسر می توانند مفید باشند. اما اگر شرکت یا بودجه شما کوچک است. باید خودتان این تصمیم را بگیرید. به یاد داشته باشید. اگرچه تعداد فالوورها مهم است. محتوا اینفلوئنسرها و نرخ تعامل اغلب بسیار مهم تر است. کیفیت محتوای اینفلوئنسرها و ارتباط آن ها با مخاطبان برای ایجاد یک کمپین موثر ضروری است.
3 مرحله یافتن اینفلوئنسر مناسب
- بررسی و شناسایی انفلوئنسران برجسته زمینه مورد نظر خود. به عنوان مثال، اگر در زمینه طراحی سایت کار می کنید. به دنبال آخرین ترندهای طراحی باشید. ببینید کدام اینفلوئنسر در آن زمینه صحبت می کنند.
- پستها، ارزشها و پسزمینه هر اینفلوئنسر، بهعلاوه کمپینهای قبلی که در آن شرکت کردهاند، تجزیه و تحلیل کنید. تصویر کلی آن ها باید با هویت برند شما همسو باشد.
- نرخ تعامل آن ها را با تقسیم میانگین تعداد تعاملات برای مثال نظرات یا لایک ها در یک پست بر تعداد کل دنبال کنندگان آن ها محاسبه کنید.
2- یافتن پلتفرم مناسب برای تمرکز
اکثر اینفلوئنسرهای محبوب محتوا را در کانال های مختلف مانند اینستاگرام، تیک تاک، توییتر و غیره ادغام می کنند. هر پلتفرم برای قالبها، رویکردها و مخاطبان مختلف مناسب است. این باید استراتژی اینفلوئنسر مارکتینگ شما را نیز آگاه کند.
از خود بپرسید چرا مشتری هدف شما باید یک حساب یوتیوب ایجاد کند؟ آن ها انتظار دارند در فیس بوک چه چیزی پیدا کنند؟ آیا کمپین شما با انتظارات آن ها مطابقت دارد و نیازهای آن ها را برآورده می کند؟
در مورد تیک تاک، برندها نباید محتوایی را که بیش از حد نام تجاری یا بیش از حد صیقلی هستند، تحت فشار قرار دهند. زیرا فضای سبکتر و کمتر جدیتر در مقایسه با سایر کانالهای اصلی است. همچنین، کاربران آن جوانتر از هر پلتفرم دیگری هستند.
اگر میخواهید روی یک پلتفرم تمرکز کنید. قطعا اینستاگرام انتخاب واضحی است، مخصوصا اگر هزارهها را هدف قرار دهید. علاوه بر تصاویر و استوری ها، یک ویژگی خرید نیز دارد که خرید محصولات را برای کاربران آسانتر و سریعتر میکند.
شربندی بر روی پلتفرم های نو ظهور
اینستاگرام ممکن است انتخاب مطمئنی باشد. اما برای ریسک کردن در عرصههای جدید چیزی میتوان گفت:
فرمت جدید، چیز جدید را شناسایی کنید و قبل از اینکه رقبا شما انجام دهند به آنجا بروید. این شانس شماست، زیرا نمیتوانید در فضایی ظاهر شوید که برندهای بزرگ در حال حاضر میلیونها تومان سرمایهگذاری میکنند. شما باید در انتخاب شبکه ها و نحوه نمایش محتوای خود باهوش باشید.
3- در نظر گرفتن اندازه برند خود
اندازه شرکت شما باید مستقیما متناسب با محبوبیت اینفلوئنسری باشد که شما را تایید می کند. این بدان معنا نیست که باید تعداد فالوورهای یکسانی داشته باشید. این فقط به این معنی است که شما باید در مورد دامنه نفوذ خود واقع بین باشید.
اندازه شرکت همچنین میتواند بر روشهای مورد استفاده برای یافتن اینفلوئنسرها تاثیر بگذارد:
برندهای بزرگ همیشه باید با آژانس های تاثیرگذار کار کنند. برندهای کوچکتر باید از ترندها یا ویژگی های کشف در پلتفرم های رسانه های اجتماعی مانند یوتیوب و اینستاگرام برای یافتن میکرو اینفلوئنسرهای موثر استفاده کنند.
علاوه بر این، انتخاب اینفلوئنسر شما ممکن است به اهداف کمپین شما بستگی داشته باشد:
ماکرو اینفلوئنسرها برای افزایش آگاهی از برند یا محصول استفاده میشوند. بنابراین میتوانید به تعداد بازدیدها نگاه کنید. میکرو اینفلوئنسرها ارتباط قوی تری با مخاطبان خود دارند. بنابراین KPI ممکن است شامل کلیک ها یا تبدیل های فروش باشد.
جهت مطالعه ادامه این مطلب بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. استراتژی های مهم اینفلوئنسر مارکتینگ
?